Vad händer

AH. Tjäna.
 
Har haft en förmåga att gå in i saker de senaste två dagarna. 
 
"Det började med en Long Island Ice Tea... Och det var så, det var". Som Sune skulle sagt. Fast det gjorde det ju inte riktigt. Det började med Albertson's billigaste vinbox. 
 
Vi var i 311:an och njöt av gott umgänge, då jag bestämde mig för att gå ut och socialisera mig på balkongen med mina feströkande vänner. Står och pratar om tid och rum ett tag, tills det inte tycktes vara mig intressant längre och jag vänder mig om för att gå in till Jennifer igen. Skjutdörrarna i glas verkade vara något jag bestämde mig för att förbise och jag måste ha haft bråttom in, för en jädra smäll blev det och ont i pannan har jag idag. Vi kan konstatera att turen till viss del måste ha varit på min sida då åtminstone vinglaset klarade sig, men halva innehållet flög minst sagt ut och märken av min näsa och panna ingraverades.
 
Dagen efter, bestämmer vi oss för att öppna dörren för den varmt välkomnade solen och spatsera ner på stan för att köpa en Backyard Bowl. Det här blir bra, tänker jag. Lagom aktivitet för en "dagen efter", som sagt. Inte helt oväntat, börjar jag prata gagga och dadda med en hund vid tågstationen medan jag fortsätter att gå, blicken fortfarande fastspikad på byrackan. Inte långt därefter, blir jag påmind om att titta rakt fram när jag går då jag kvaddar in i en stolpe. 
 
Nåväl, hård helg.
 
Typ såhär trött är jag nu.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0