SWEET DREAMS

Uggh

Det känns som att jag har blivit överkörd av en skolbuss. Öpff jag ser faktiskt lite ut som så också, för att inte närmare bestämt vara exakt.


Äntligen ligger jag i sängen och ska få lite skön sömn som jag spejat efter ett tag. Jag hoppas orkestern i mitt huvud ska ha flytt sin kos när jag vaknar upp imorgonbitti.


Good night


FINNEMANG

Hellu

Tog lite sovmorgon och klev upp kvart i 8 imorse. Jag kan inte riktigt vakna utan the voice längre.

For till gymmet vid 10 och kom hem vid halv ett. Slängde i mig mat och åkte sen som en pingpong boll tillbaka till stan för att träffa Sofie och Jocke för att fika.

Ska åka och träna med spaghetti och köttbullar i magen snart.

SÅ KUL ÄR JAG. Har inget som helst att förmedla.




Toodles


99 TIMES

Jag ska gå på en kort promenad nu. Jag ser att luften är mycket fin idag. Jag ska gå förbi bageriet som jag besökt 3 dagar i rad nu och köpa lussebullar åt mig och mormor som kommer vid klockan ett.

Då ska vi käka blodpudding, vår favoriträtt. Och jag ska göra vår familjs specialare till. Det är förtrollande gott ser ni. Jag kanske berättar vad det är sedan. Om det är eran turdag.


Nej men. Tjöflöjt då.

Justja- Gymskvallret sedan är ej att förglömma, påminn mig.


Hejhopp


WAKING UP

Jag var tvungen att ha ett litet uppehåll. Iallafall från långdragna in,- och upplägg.

Så är det.

Kände att jag börjat komma ifrån den anda jag började skriva i. Varför jag ens började skriva. Jag kom av mina dagliga rutiner. Råkade dra på mig fel kläder helt enkelt, något jag inte kände mig hemma i tillslut.


Vavava.


Jag skulle bara dra en kortis, ska iväg på träning snart. Blek som aldrig förr. Inte för att jag lirar bättre då jag är tannad. Nu missförstod ni. Jag känner mig bara o...o...fräsch? JAG BEHÖVER D-VITAMIN.

Vet ni att var sjätte vecka minskar vårt föråd på d-vitamin. Utan D-vitaminen blir vi mycket mottagligare för influensor. Så under vinterhalvåret får vi alltså i oss alldeles för lite, eftersom solen så tacksamt leker kurragömma. Det hjälper inte ens att försöka fylla på genom att tänka på kosten. Då skulle vi behöva äta 100-200 ägg om dagen. DEN dagen... Tur för den som född till ägg vore. Eventuellt..




Jag tror jag har druckit för mycket kaffe till mackorna. Jag blev något så himla speedad plötsligt. Värre var det på gymmet där jag höll på att svälja mitt eget ansikte imorse såsom jag gäspade. Jag vet. Jag ska känna mig lyckligt lottad som fick ha kvar det. Hur skulle det annars sett ut.

På tal om gym. Jag har lite att berätta imorrn.



Hej


Beauty is what's on the inside


Ibland känner man lite som så, att just nu har jag inte lust.


Psss



ÄÄH VET NI VAD


Bananer

Försök inte att vara cool och öppna en banan på ett onaturlig sätt så som att hålla i skaftet och slänga med den frammåt. För det första så kan det sluta med att man kastar iväg hela bananen, och det är inte bara en fara för bananen, du kan ju faktiskt råka kasta på någon.

För det andra kan det bli exakt samma sak fast att du istället står kvar med skalet i handen, vilket är ganska otacksamt då det blir mycket kletigt att torka upp på golvet. Men bananmos däremot, smakar till och med bättre än vanlig banan. Fast egentligen spelar det ingen roll vilket som, jag kommer föralltid älska bananer i alla former. Förrutom stekt, kokt och grillad.





Ha en bra dag / Banangurun


Nån slags verklighet


Ta våra minnen, gör om dom till nått fint.


Pappa kommer hem

Idag kommer pappa hem. Allt i sin ordning. Det är alltid så skönt när han kommer hem, det balanserar liksom upp familjen lite. Det är det som är så bra med oss, vi kompletterar varandra så bra.



I Stockholm med pappa för ett par veckor sedan




God mat



Spegelkort


Lite grejs


Ja, jag har behövt koftor och sånt länge. Men helt uppriktigt så har jag inte sett ett enda lockande plagg i den här staden på länge. Så nu har jag beställt (får se hur det går med det, jag brukar ha otur), det kommer sluta med att mamma blir arg för att det måste skickas tillbaka.




Den här är däremot beställt i någon cremevit aktig färg. Fast jag ska ju erkänna att det var den rosa jag ville ha och tänkte beställa in i det sista. Men sen rådfrågade jag brorsan lite och försökte tänka i användningsbarhetskala.
Jag vet inte vad det är med mig, jag har börjat komma in en hemsk rosaperiod. Jag har ju aldrig riktigt varit "rosa", förutom en kort tid på dagis då alla tjejer la beslag på alla rosa, lila och gula pennor. Jag antar att jag föll för grupptrycket, för sen verkade jag komma ur skalet och då var det först blått som gällde innan jag kom på att min verkliga sanna KÄRLEK var grön. Och sedan dess har vi gått hand i hand.

P.s Morfar ringde nyss och sa grattis på namnsdagen. Det är alltid lika roligt att prata med honom, han är så världsbäst. Jag ska åka upp och hälsa på någon dag snart, men både han och jag har så många bollar i luften så det är lite knöligt att få till.


Jamen på återseende då, nu skall det tas ett bad med lite småpyssel och sedan ska jag försöka komma iväg till Birsta en sväng.


Må gott på er


Dinner's ready

Om en timme ska jag börja laga middag åt familjen. Har förberet lite och luktar vitlök om fingrarna nu. Frescht. Kom på mig att sitta och pilla i mitt ansikte med dem också. Det ska jag ju deffinitivt försöka låta bli. Precis som att jag ska försöka låta bli att gå på dejt. Vilket blir svårt.


Det blir ingen träning idag. Men varför säger jag inte! Jag tänker fortfarande försöka ha tystnadsplikt om det.











Jag måste fluffa upp hjärnan

MMmm.

Jag började skriva ett inlägg om parfymer förut. (!?) HA!

Så när jag nu är en extremt dålig skriftskapare, klistrar jag in ett ännu mer förstärkande bevis på min omotivation och trögstartade hjärna.


Jag kan bara som hastigast inflika med att After Work arrangemanget på Våningen igår var trevligt med middag och uppträdande av Daniel Lemma (som jag aldrig hört talas om förut), men som gjort hitten If I used to love you baby.




Tack för överseende och försök att inte titta ut genom fönstret. Det är inte särskilt inspirerande idag det heller.




Frukost: Mannagrynsgröt, 2 mackor, banan och te
Dagens klädur: Inte oförväntat mjukisbyxor
Humör: Mosig
Gjort: Ätit frukost, tittat på nyhetsmorgon och läst tidningen
Planer: Snyta mig
Lunch: Tja, beror ju på vad kocken känner för
Läser: Blaska
Bästa: Spotify
Middag: Det vet jag faktiskt inte
Barn: Jag mår bra
Väder: Grått är bra sammanfattat
TV-program: Grey's och So You Think You Can Dance kvällen till ära
Tänkvärda: Oj... Vad svårt. Var snäll.
Beklagan: Jag har fortfarande ont i käken av en armbåge från en av matcher i helgen. Men sist och värst, min läpp! Jag kan knappt borsta tänderna. Får man hoppa över det då?
Kom-i-håg:  Don't worry, be happy (hörde Matildas röst sjunga den i mitt huvud, om och om igen...?)


1:a gången

Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
Så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Du som inte än
börjat måla dig kring ögonen
tänt en cigarett
hört på Bowie eller Nazareth
fått ett streck i kemi
vart på kurs i Torquay
färgat håret blått
vart så full så du spytt
då din oskuld flytt
behöver inte ha så brått

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Och plötsligt så har du nått fram till den dag
då du ligger och tänker som jag
Varför längtar du så,
när det går så fort ändå

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär



Magnus Uggla


Bye Town



Off to play some basketball in Östersund allllllll weekend



Broarna i Madison County

Som jag har gråtit



Amerikanskt drama från 1995. Fotografen Robert Kincaid kommer till Iowa för att fotografera några berömda broar. I Madison County möter han lantbrukarhustrun Francesca, vars familj är bortrest. De bådar inleder trevande en kortvarig men passionerad kärleksaffär. Producerat år 1995. Regissör: Clint Eastwood, Skådespelare: Meryl Streep, Clint Eastwood, Annie Corley, Victor Slezak, Jim Haynie.


Ännu en vinst

Vinst iallafall


Granatäpple på burk

Samtal kring en bodylotion.


Jag - Men gissa vad det är för smak? (Smak...?)

Sofia - Hmm, är det... Hmm, sniff sniff. Nej jag vet inte!

Jag - Jomen! Det börjar på G, och är en frukt.

Sofia - Gurka? Ehm...

Jag - Ja just det... Det börjar på G, och slutar på äpple!

Sofia - ...

Jag - ...!?...!?

Jag - Granatäpple!!??

Sofia - Ja. Jag tänkte precis säga det.


Så känner du igen en psykopat

Den här artikeln är jätteintressent. Ni bör läsa den.



Paradoxalt nog är personer med psykopatiska drag ofta sociala och charmerande. Men det omgivningen uppfattar som social kompetens och artighet kan i själva verket en uträknad manipulation.

Så här känner du igen en psykopat.

Oddsen att du ska stöta på en renodlad psykopat är låga, enligt en artikel publicerad i tidningen Chefs nätupplaga. Men samma källa menar att personer med psykopatiska drag är vanligt förekommande i alla positioner i samhället.

Enligt samma artikel är definitionen på en psykopat någon som har så grava psykopatiska störningar att han/hon inte kan fungera i samhället. Däremot finns det otaliga personer med psykopatiska drag mitt ibland oss. Det kan med andra ord vara din sommarflirt eller nyvunna vän.

Dessa individer ser enbart till sina egna intressen och är ofta totalt fokuserade på att tillfredsställa sina egna behov. Och trots att personen i fråga är oförmögen att känna empati eller förstå konsekvenserna av sitt handlande är de ofta mycket skickliga på att spela ut omgivningen. Ofta handlar behoven om makt, pengar eller sex, skriver chef.se.

Gunnar Kullgren är professor i rättspsykiatri vid Umeå Universitet, i samma artikel berättar han att en psykopatiskt lagd person handlar i iskallt kalkylerande och är oförmögen att känna ånger.

Men Kullgren menar också att den här typen av personer tillför en dynamik som behövs bland mänskligheten, och jämför dem med människor som har andra särpräglade drag som paranoia eller är extremt pedantiska. En människa med psykopatiska drag är trots allt ytterst handlingskraftig, även om han eller hon alltid går sina egna ärenden, skriver samma källa.

Så känner du igen en person med psykopatiska drag
Människor med den här typen av personlighet har en oförmåga att känna medkänsla och är ytterst egocentriska. Men för att se till sina egna behov lär sig psykopaten tidigt att med charm och vältalighet manipulera sin omgivning. Skrupelfria lögner och ett väldigt impulsivt och kortsiktigt tänkande är andra ofta förekommande egenskaper, skriver chef.se.

Värt att notera är att en person med psykopatiska drag har dessa egenskaper, men i mindre utsträckning än den renodlade psykopaten. Därför är det högst möjligt för honom eller henne att fungera i samhället.


Atchoprosit

Nu åker jag till jobbet med ett söndernyst ansikte. Jag vet inte vad som hände.

 

IKVÄLL ÄR DET MATCH I SPH, B-HALLEN 19.00!


Dannnyboy

Mamma ropar på mig för att få råd med kläder, som hon gör lite då och då. Hon vill ofta höra min smak, även om hon kan klä sig hur bra som helst själv, fråga vem ni vill. Hon får beröm av varenda människa jag känner!?

Hon ska på någon tillställning med jobbet i Umeå imorgon. Så det kanske är lite extra viktigt.

Hon visar mig en outfit nere i hallen, men jag är inte riktigt nöjd. Vi springer upp och jag lägger mig med benen i luften i hennes säng med hakan i händerna och råder. Vi provar lite olika saker, nån scarf hit, nån tunika dit.

Tillslut har vi bestämt oss och Daniel kommer in lunkandes, sällskapssjuk och undrar vad vi gör och slänger sig ner i sängen bredvid mig och är på goshumör.

Efter ett tag kommer jag på en ny idé och springer ner till mamma vid datorn. Daniel kommer strax därefter och låter lite halvgnällig: "Ni vill inte va med mig..."


HahaHahaHa.


Ibland är han för rar. Mitt älskade syskon. Fina Daniel.


Men nu ska vi alla gå och sova. Det har ju trots allt varit en lång dag.


Tops

Jag är påväg uppför trappen efter att ha avbrukat ett Grey's avsnitt när jag ser att det ligger massa tops i HELA trappan.

Första tanken är ju: "jaha, nu är det någon som varit lite arg".

Jag ropar försiktigt på min snälla mamma och konstaterar att det ligger massa (enligt Ellinor) öronpetare överallt. Förklaringen är inte värre än att bottnen på förpackningen lossnat och det ramlat ur. Hela innehållet kan man misstänka. Jag ställer mig genast på knä för att plocka upp allting och sätta tillbaka det på sin rätta plats.


Det enda jag har att tillägga är att vi äntligen köpt nya, och det är jag glad över. Jag tror nästan att jag börjat höra lite dåligt bara för att jag inte topsat öronen på något som känts som en evighet, men som i verkliga livet kanske översätts till drygt en vecka.

Nu mår jag illa av all mat. Ska ta på mig t-shirten och gå isäng.



HA DET!



Tony tony tony tony

Gamla minnen med Sofia


Joddla med Siv



P.s Lyssna även på Kaj är gaj


Du där vill ha en kram

Vissa människor vill man bara krama om, men man kan inte sätta fingret på varför.

Dom ser väl bara ut att behöva en antar jag.


Halva dagen så länge

Hallå där


Jag har fått kritik för att jag skriver för mycket om att jag är sjuk. Så nu är det schlut med det. Eftersom att jag är en sådan bra lyssnare. Varsågoda.

Men jahaja nehenej. Vad ska vi hitta på...


Tog 06.14 bussen imorse, trött och vacker för att öppna dagen med lite skotträning. Det var så roligt att träffa alla igen. Shannon sa att hon saknade mig och jag kan inte säga mer än samma sak. Att jag saknar mig själv alltså.

Nej, skämtåsido såhär på eftermiddagskvisten. Jag är för rolig.


Helt allvarligt så kan jag inte beskriva hur mycket jag saknar dom, och Shannon tillför så mycket i laget med sin glada och positiva attityd. Det spelas bortamatch ikväll förresten, så håll tummarna. Shannons papper har precis blivit klara också så ÄNTLIGEN är hon spelklar! 

Efter morgonpasset började alla BG-människor rulla in strax efter halv 8 så vi anvrundade och jag kilade upp på gymmet där jag stötte på Denise. Efter dusch och annat ointressent fakta så gick jag till jobbet för att ta en kaffe med Malin och en timme senare ta bussen hem för att laga lite lunch.

Mätt och belåten, sitter jag nu här, klappar mig på magen och funderar på vad jag ska hitta på innan jag hämtar Sofia och skjutsar killarna på träning innan vår egen börjar halv 7.




Nej vad säger ni, ska vi lägga lite pussel?


Drakarna vs 08:orna ikväll

Ah jag bara ryser när jag ser Bennerman, Leslie och alla de andra som en gång spelat i Dragons.


WHO LET THE DOGS OUT!?


Förklara lite bättre

Vadå.

Ibland är fel rätt, och rätt fel?


Det här med läkare och råd

Goddag yxskaft


Jag kan inte med ord beskriva hur trött jag är nu för tiden! Det är den här skiten i kroppen som ställer till det rent ut sagt.

Jag är trött jämt. Och det stör en människa som mig, som mår bäst utav att faktiskt få gå upp med kungen över hönshuset. Men samtidigt, vad ska jag göra? Gå till vårdcentralen... Hahaha näääää. Ibland får jag för mig att jag kan bota mig själv bättre än vad dom någonsin skulle kunna. Jag är rätt less på dem vid det här laget.

Man blir alltid passad samma puckar. Dom ordbajsar, nickar och kladdar i sitt block hela vägen igenom det lilla mötet och i slutändan är det enda man fått ut av det något man redan listat ut själv. I mitt fall var det att börja dagligen med pulmicort.

Sedan ska man ändå gå därifrån, tacka så mycket för en hjälp som inte ens borde kvalificeras som hjälp, le vänligt och knalla hem igen. Utan att ha blivit en fjäder klokare.

Ibland börjar vi till och med prata om något annat. (Japp. Så lite har dom att säga mig) En gång kom jag och min "läkare" igång med en väldans diskussion kring utbildning och skola. Jag gick i 2:an eller 3:an då. Jag fick höra dramat om hur jobbigt det var för honom att överge sitt intresse. Kanoten. Duktig hade han också varit på det. Men han ångrade då inte att han valde att läsa vidare på en gång, och det tackade han sina föräldrar för idag.



Jag kan inte påstå att vi fick ut så mycket av det samtalet. Men det tror jag däremot att han fick, i ett försök att inbilla sig att han inte gått miste om något under barndomen och att hans stränga föräldrar faktiskt hade rätt och bara såg till hans bästa.


Nåja. Här ska inte jag sitta och döma. Nu ska jag klä om mig, gå ut och ta en nypa luft för att sedan duscha och bege mig in mot stan. Om en annan orkar vill säga.



Dragons vs 08.




Hade


Hallå!

Det konstaterades väldigt många saker i duschen i omklrummet idag.


En av alla uppenbarselser, funderingar och tankar var att om det skulle vara som så att jag kunde göra något så coolt som att gå på vatten, så skulle det första jag tydligen skulle göra vara att vinka till fiskarna. Låt utgå ifrån att jag inte tänkte till ordentligt innan.
 


Det är här man helst inte säger någonting sen. Precis vilken som helst skulle ha tagit tillfälle i akt och gjort massa andra grymma saker och sett till att tjäna pengar på det.



Men man kan ju även se det som så... att det har ju aldrig skadat att vinka en gång för mycket heller.




Större nöt kan man ju inte hitta i påsen.


Nu ska jag kila ner och se hur det går med maten. Brorsan och jag gör potatisgratäng och fläskilé. Filesmaskens* /PJ


YOU CAN*T HANDLE ME


Burning - Garou


Mina domdära är inte hära...

Förlorade med 2 poäng idag. Trisst. Men Jessiepessies Solna vann, och eftersom det nu var just hennes Solna, så gjorde det inte riktigt, riktigt lika ont i hjärtat.


Något annat som gör ont i hjärtat mitt, är att Sofie har lite ont i hjärtat.

Även jag har en aning ont i hjärtat för min egen skull. För de flesta av dem som jag trånar efter allra mest nu, befinner sig inte här, omkring mig, så som jag vill att dom ska göra. Om jag för en gång får vara egoistisk.

Dom är i Norge, och dom är i USA, och dom är i en del andra delar av Sverige.


Kom änglar, kom älvor.


I Sthlm igen


Ja just det

Men gud vad bra, vet ni vad.

Jag har hållt på att dö några gånger. Både igår och idag. Bra erfarenhet, jag räknar ganska starkt med att klara av svåra krissituationer nu.

Nämen så illa har det inte varit, kanske... då.

Jag har fumlat runt med lite dokument och papper fram och tillbaka de senaste dagarna. Det är nästan så man kunnat tro att jag övat på att steka pannkakor. För det har varit rätt mycket papper flygandes i luften på senaste, tro mig. Tur att ingen är hemma och stör.

Så, för lite ordning och reda nu då så att jag får min efterlängtade veckopeng på fredag, sorteras ofta mina papper i olika former. Bland annat sorteras vissa saker prydligt in i plastfickor.

Jag ska försöka komma till skott. Jag har ju för bövölen förstört hela berättelsen snart.

En tom plastficka har legat på mitt golv, ganska direkt när jag kommer in i rummet, helt osynlig såklart (!?). Och vem trampar i bajset om inte Emma.

Hjärtattack på hjärtattack har jag fått utstå och jag har skrikit till varje gång jag halkat på den och förbarmat mig över det onödiga förloppet, rätt irriterad kan man säga.

Men Emma, onej. Hon har inte en tanke på att ta bort den heller utan kommer över incidenten ganska snabbt och återgår till det hon gjorde. Och där ligger den, väntandes på sitt nästa offer (jag igen), helt osynlig och lömsk.

När jag väl kom på att jag skulle ta bort den, denna förmiddag, av någon fantastisk anledning, så var det ju bara att slänga. Knövlig och tillknycklad som den blivit efter alla glid på den åt höger och vänster.


Ja, himmel och pannkaka. Nu är jag däremot helt slut. Jag måste stänga av elementet i mitt rum och öppna balkongdörren, jag börjar bli jättevarm. Täcket ska vara kallt när man går och lägger sig. Regel.



Nu ska jag försöka sova. Sov så gott



Grisglad


Ohoho I can't tell you how suprised and happy I am now! Även om jag till mitt nederlag ser ut som en gris...

Men imorrn händer det grejer kära medborgare.



Good night little ones

P.s
Match 19.00 Sph imorgon. KULOCHKUL!


Matshopping

Åh gud.

Jag kom hem från Willy's och allt därtill för dryga halvtimmen sedan och har bara fixat med middagen sedan dess. 

OCH JAG SKA FÅ TRÄNA FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ ÅR, OCH, DAGAR. Jag är egentlöigen fortfarande inte alls frisk. Men nu har begäret tagit över.


Men iallafall.

Jag trippade på i godan ro i den där stora affären och plockade på mig det jag skulle ha utifrån min inköpslista, shoff ner i den stora kundvagnen. Ja, det är ju ordning på mig. Jag måste ju skryta med att jag är en utomordentlig matshopperska. Här jämför man varors näringsvärden och priser hit och dit och upp och ner.

Däremot så tror jag inte att jag ser särskilt professionell ut där jag går och bokstavligen hänger på kundvagnen och släpar fötterna efter mig. Men det är dessvärre den skönaste ställningen att gå runt i.

Dessutom är jag nog översocial (iallafall för att vara i en mataffär) av bland annat vana från mitt Espritjobb och frågar gärna om hjälp och småpratar om var jag kan hitta saker istället för att behöva leta. För leta orkar jag aldrig. Skattjaktsintresset försvann där redan på lågstadiet. Ibland tror jag att jag mitt i det sociala ruset till och med skulle kunna börja prata med en burk krossade tomater.

Nej. Jag hoppas verkligen inte. Men dom är så pratglada och hjälpsamma och verkar uppskatta att dom blivit uppmärksammade och påslängda stora leenden och kvitter från en tjej som kanske ser för liten ut för att storhandla själv. Möjligtvis har hon kapacitet att gå vilse också.




Nu är det matdags.

Varsågoda!



Smooth

Det konstigaste jag läst på länge i reklamväg:

"Vadå? Du har väl inte glömt att köpa gravidförsäkring? Gör det här i så fall!"

Va, vad sa du att det hette??? Jo, nej det har jag nog i vilket fall som helst glömt. Jag tappade bort min todolista. Vad ska jag ta mig till nu...

Nej men det fyller väl såklart nån slags funktion.



Nu ska jag iallafalla hoppa på ett ben in i duschen och piffa till mig lite och åka på ett förnämt ärende på Birsta. Sen ska jag handla på Willy's! Det tycker jag är kul! ...Matochjagföralltidochalltid...



Tänkte visa upp mina fina fingrar...

...och för att inte tala alltför mycket om mitt hår....





Lite arg kan man vara ibland

Vi har haft lite konfliktaktigt här hemma. Det var jag som drog igång det.

Jag är skitsur över att Daniel inte fäller ner toasittsen efter sig. Jag vill inte fälla ner den själv längre, jag får göra det jämt. Jag är så arg. Åh vad arg jag blir när han käftar tillbaka och inte lyssnar.

Sen la sig mamma i diskussionen? Varför? Bort med dig.


Man får vara arg ibland.

 

Nu ska jag dock sova. HEJ!




Fresh feets

Jag vet inte om jag befinner mig i det skedet i livet där allt går min väg, eller att jag för den delen vet vad jag vill göra och vill ha.

Jag längtar till den dagen jag verkligen känner att jag kan göra vad som helst utan någon som helst problematik. Den dagen ska jag laga soppa på en spik, när ingenting är omöjligt.



Jag har förresten funderat litegrann. Man bör inte leva som om man är singel, även om man är det. Jag ska tala om varför.

Till exempel det här med ofilade fötter. Jag har aldrig riktigt brytt mig, det är min mamma som erbjuder sig att sköta om dom. För varför skulle jag behöva ha mjuka fötter? Jag har ändå ingen att tåflörta med? Tänker man ju helt och klart. Men vipps vad det är, så behöver man de där mjuka fötterna, när man som minst räknar med det.

Så slutsatsen av denna dags undervisning är att leva som om man inte vore singel.


Tänk på det ni och sköt om er!





Prickar

Hej där!

Nu ska jag prata om något oviktigt, riktigt.




Jag vill också inte ha fräknar. Jag känner hemskt mycket för det. Då jag kommer att tänka på det, vill säga. Vilket jag vid närmare tanke inte gör så ofta. Men det hör inte till sak!

Jag vet ju mycket väl, att det man inte har, vill man ha, och vise versa och refränga. För många har ju velat sno mina. Jo jag tackar för det. Om jag kunde, skulle jag sålt dem per styck.

Nu har jag ju alltid levt med mina, och tänker inte direkt på dem. Men, visst ser man väl lite smutsig ut? Visst?

Ibland när man tittar på dem som lever sitt liv utan fräknar, så ser dom så himla rena ut! Det har jag tänkt ett tag. Och ja, jag tycker förstås att det är finare. Rent och fint, medan en annan, smutsig och fläckig. Mänsklig dalmatin kan vi kalla det. Mig.

Fast nu har ju jag BARA, i ansiktet. Tjoho. Jag tror det är här jag måste utbringa ett litet tackar så mycket. För min egen del. Vad gäller andra så tänker jag ju inte ett dugg på det här. Då blir fräknarna plötsligt osynliga på något vänster. Eller man ser dom förstås, men man reflekterar inte, snarare.




Man ska förstås i slutändan inte ens fundera över sånt här. För alla ska vara den dom är och inte se ut på något som helst annat sätt.


Men men men godnatt.






-



Wroom

Åh.

Gudis.

Vad jobbigt det blev.

Jag måste åka till affären.

Köpa grädde och rom.

Jag ser ut som ett... chabrak...



Jag kommer bli alla ICA-gästers otrevliga syn idag. Inte för att det gör mig något skulle jag tro. Jag känner mig ganska obekymrad idag.

 

 

Toodles


Skinande sol och skor


Igår puttsade vi skorna. Blanka och eleganta som dom såg ut sen då, kände jag mig som en stolt mamma.

Pappa skulle visa mig hur man gjorde, och jag kommer obekymrat ut i min nya Peak-jacka, men blir genast inskickad och påslängd pappas gamla onoff-tröja med målarfärg på. Skokräm är tydligen svårt att få bort, om inte rent av omöjligt. Bra att veta.

Nu måste jag påbörja min "attgöralista".


Hade dårå'


RSS 2.0