Lupe Fiasco

http://www.youtube.com/watch?v=Rmp6zIr5y4U

Kort och gott

Herrgud, just nu är jag är så hiskeligt trött! Ute bara regnar det och är blött. Ja just ja, jag skulle ju berätta lite om när familjen var här. Vi besökte många museum och en och annan klädaffär. Jag njöt av varenda sekund med dom, skrattade och myste tills sista dagen kom. Några tårar blev minst sagt fällda vid tillfälle av adjö. Ja, tur hade vi nästan att det inte biladades en hel sjö. Fast tilläggas ska att jag känt mig stark, för att bli glad ska man tänka på strålande sol och friskt gräs säger Filippa Bark.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, jag ska sluta mina ögon och somna som så många fler. Ta hand om er och sköt om varandra. För att jag saknar er kan ni mig inte klandra. Fast ni ska veta att jag här har det riktigt riktigt bra! Nej hörni, hög tid att dra!

"Puss och kram hela dan" Ala Elisabeth.

Onsdagen, Malins födelsedag


Gänget!

Kort och gott. Sen orkade jag inte tillägga något mer!

So long!

Familjen i Chicagot



"Uppdatering kommer"

Charlie Sheen VS Final Presentation


HAHA! Det här är lite roligt. För er som inte vet så har Charlie Sheen numera tagit rollen från Lindsay Lohan som skandalmästare och står oklanderligt i rampljuset när nyheterna visas.

Jag hoppas ni därhemma kan se detta klipp. Ibland har det inte fungerat.




P.s JAG ÄR KLAR MED PRESENTATIONEN! Professional Selling coursen är över. Känns så extremt skönt, men samtidigt så tråkigt att säga hejdå till alla i klassen och inte få åka till skolan något mer. Ja, det har varit lite sorgligt!

Nåja, familjen kommer om två dagar och imorgon ska jag med värdfamiljen på hockey!

AH, klockan är 10 över elva. Det är mycket om ens mornar börjar 6.00.

Tingeling!

Ask-kungen

HAHAHAHA.

"Ask-kungen" skrev jag i förra inlägget, det var ju kul... Nog vet jag att det är askungen det ska vara. Jag lovar att jag verkligen vet det.

Ibland blir det lite kortslutning bara. Ett mänskligt fenomen skulle jag vilja tillägga.


Girlpower





Firade My igår och det slutade med att vi bland annat köpte Disney-Cupcakes (i form av alla prinsessor). Oerhört passande för en barnslig 23-åring tyckte vi...

Det var precis 6 stycken, (jo jag vet, vi är bara fem på bilden) och det är exakt det antal som vårt lilla gäng är här! Eller lilla, fullt tillräckligt skulle jag vilja säga! Vi har jättekul ihop!

Jag väljer tillslut ask-kungen (enbart för att hon är en av dom som passar min hårfärg bäst) efter att ha ifrågasatt henne som isprinsessan. Va. Det är dock inte så himla lätt att komma ihåg allt sådant som ack var så viktigt när man var ung.

Apropå ingenting, gudis vad ont jag haft i ryggen idag. Jag lovar, jag har inte gjort något för att förtjäna det!

Nej, nu är det plugg och Tv-time.

Hallå så länge.


P.s Imorgon är det presentationsdags! Imorgon är det över. Både tråkigt och skönt. Önska mig lycka till!

Hej

Åh, det har varit lite jobbigt idag. Men... vad gör det om några år.

Krönika

Jane Drake, krönikör

Jag är på väg till jobbet och framför mig sätter sig två tjejer i 14- års åldern. De är på väg till skolan och småpratar lite om allt möjligt. Så säger den tjejen till den andra:

- Vad konstig du ser ut. Har du inte sminkat dig?

Hennes kompis är tyst ett tag och säger sedan lite försynt:

- Nej. Jag vet. Jag är så ful.

Sen tar hon upp en liten necessär och tar fram puder, kajal, mascara och läppglans medan hennes väninna börjar prata om en kompis hon har som började sminka sig i fjärde klass och som såg ut som en skräcködla när hon kom osminkad till skolan.

Jag började fundera på vad jag själv gjorde i 4.an. Jag hade fortfarande overall på vintern och hade aldrig varit tillsammans med någon kille. Jag hade frågat chans på Mårten men han rev sönder lappen så då blev inget av med det. Min bästis och jag lyssnade på tracks och spelade in blandband på kassett. Vi lekte häst på rasterna och jag ville bli lärarinna när jag blev stor. Smink hade jag aldrig haft på mig. Visste nog knappt hur man satte på sig det.

Det är inte att säga att det var bättre då men det var kanske mer oskuldsfullt. Jag var fortfarande barn när jag gick i mellanstadiet. Nu är de mini-tonåringar som tycker att de är fula utan smink. De har redan lärt sig att ytan är allt som betyder något. Det gäller att alltid vara snygg, att alltid vara redo att ställa upp som modell - var som helst, när som helst. För det ansikte som möter dig i spegeln varje morgon precis när du klivit upp duger inte. Den du är egentligen räcker inte till.

Flickan mittemot har stoppat ner sminkväskan igen. Hon är klar och säger:

- Ser jag okej ut nu?
- Ja. Nu ser du ut som dig själv.

Källa http://Salongk.se
http://www.salongk.se/artiklar/2011/02/28/16225769/index.xml

 


THE SUNNY SIDE


Nu blir det solsidan på TV4 play!


RSS 2.0