Saying goodbye is never easy

Usch vilken jobbig helg...

Simone har åkt hem och jag har aldrig känt såhär förut! Kanske för att jag aldrig riktigt varit med om det.

Jag berättar mer senare, det finns en del att skriva om. Jag måste släcka lampan och blunda nu. Till veckan kommer jag behöva plugga en hel del - så uppdateringen kommer nog inte förrän närmare helgen!

Ledsen för det, but you gotta do what you gotta do.

See you later!

Bulls - Cleveland

Billy Goat, det var väldigt amerikanskt - men vi går inte dit igen.



Mina 6,5 mot O'Neals 22...

SIMONE

Bilder från Simone's suprajsmiddag


Chicago Bulls VS Cleveland Cavaliers



Jag har ju några uppdateringar att göra så att säga... Och lite bilder att klistra upp, men det kommer...

Kramis!

OND

HUR ont får min näsan göra egentligen...

Jag kan deffinitivt inte snyta mig, vilket utgör ett något sånär stort problem för mig eftersom jag fortfarande är snorig. Jag kan INTE, peta mig i näsan. Fast det skulle jag ju inte gjort iallafall... Jag kan inte rycka på munnen, höja på ögonbrynen eller blinka utan att det känns. Jag får panik, hur ska det nu gå med min flitigt inövade flörtteknik? 

Men det värsta är att jag inte vet var aj:et kommer ifrån. Imorse när jag vaknade så befann det sig bara där! Jag är så öm att jag inte ens kan klappa mig själv på näsan. Ibland får jag för mig att jag har ont i huvudet, men sen slår det mig att det är näsan som bultar och bankar, inget annat. Jag hoppas dock innerligt att jag inte kommer få två klockar på ögonen tills imorgon då vi ska på NBA match. Bulls VS Cleveland.

Det är nästan lite småspännande och mystisk över det hela ändock kan jag tycka. Jag undrar om svaret inte är roligare än att jag bara har slagit näsan i skrivbordet när jag sovit igen. 

Pricken över i:et blev iallafall när Mason tappade (eller släppte) sin legobil över min läpp när jag låg på golvet så att jag fick köra på isbit resten av morgonen. Att lego ens kan göra ont blir ju nästa frågetecken.

Ja, jag säger ju det. Det är i USA det händer!


Nu är det dags att hämta barnen på förskolan. På återseende!

KALAS

Ikväll har min Maya sitt födelsedagskalas! Till och med jag är jätte exhalterad! Några exempel på vad som kommer hända ikväll:

Pizza missad, måla naglar, pyssel, disco, göra sin egen glass, bli tatuerad, få goodiebags och slå sönder en discobolls-pinata! Ni vet en sån där sak som hänger i taken, som man ofta ser på Americas funniest homevideos där något alltid råkar pricka en stackare i skrevet istället. Men det kommer dock förhoppningsvis inte hända! Vi har testosteronfritt här hemma ikväll!


Puss och kram, trevlig helg!

Hallå

Jahaja. Nu ser jag att jag inte lagt upp bilderna från Simone's surprise dinner. I och för sig finns dom tillhands på facebook, men jag kan nog tycka att bloggen skulle bli lite grå om det aldrig fanns något vackert att titta på. Jag har min kamera att tacka för det!

ONSDAG

HAHAHA



Nu har jag ytterligare något att berätta. Jag älskar sånt här, men som vanligt så återkommer jag i sinom tid! (Kan man säga så? Svenskan blir ju somsagt lite brokig ibland numera)

Adjöss!

Uppdatering

Hoppsan. Här har inte jag varit på ett tag. Lurade jag er när jag skrev häng kvar?

Igår hade vi en överraskningsmiddag för Simone som ska lämna oss om två veckor. Vi lurade henne till hennes favoritrestaurang, helt ovetandes om att jag, My, Evelina och Malin väntade där. Hon kom i tro om att bara hon och Anne-Sofie skulle äta middag eftersom vi andra var "upptagna med annat".

Det var jättetrevligt och roligt! Jag älskar att överraska folk och göra dom glada på det sättet! Hon blev helt chockad när vi tog ner menyerna från våra ansikten och skrek "SUPRISE"!. Sedan åt vi god mat, och till desserten gav vi henne fina Ralph Lauren örhängen.

Det var en riktigt bra kväll!

Annars då? Jag och My har signat upp oss på ett nytt gym. Ja, HELNYTT faktiskt. Det öppnade för 1,5 månad sedan och är tom fräschare än Helex hemma, har fräsch och snygg inredning, allting är det allra senaste, poolx2, bastu och basketplan! Vi fick ett bra erbjudande vad gäller personlig träning - och efter lite tänkande från min sida så signade vi upp för det också i tre månader.

Jag vet inte varför jag är så tjurig när det gäller PT. Jag tycker att jag kan så bra själv! Varför skulle jag behöva hjälp av ett proffs? Jag har gymmat i många år med basketen och kända tränare! Jag kan ju liksom det här, tykcer jag. Jag har ju till och med varit inställd på att bli personlig tränare. Men som med mycket annat så kan du alltid få tips och ny inspiration, nya idéer. Ibland måste man låta andra hjälpa, och ska jag vara ärlig så är jag jätteförväntansfull nu! Fast nog hade jag mycket att tillägga och flika in med när vi satt där under vårat första möte med Mike som han heter.

Jag har fortfarande något att berätta med jag ville bara köra en snabb uppdatering först. Jag tycker inte alls om att blogga och skriva som det är nu! För jag känner press på att berätta för alla vad jag gör, hur jag mår och trivs. Finns det något tråkigare? Att skriva om vardagssaker som ingen vanligtvis bryr sig om. Såvida du inte bor i Chicago vill säga. Men samtidigt så vill jag hellre skriva allting en gång här, än att behöva svara alla på Facebook mailen var för sig, att inte veta vem man sagt vad till och skriva samma saker om, och OM igen. Nej FY så tråkigt!

Puss och hej


”Nya” amerikanska pärlor

 
Sökningarna på flygresor till Aspen har ökat med 500 procent det senaste året.
Prisjämförelsesajten skyscanner.se har undersökt vilka destinationer som toppar listan på flest sökningar. Tack vare den låga dollarn utforskar allt fler svenskar städer som inte är lika kända som New York, Miami och Washington.

Här är sju exempel på orter som toppar svenskarnas önskelista.

Aspen.
Glammiga Aspen ökar i popularitet varje år. Aspen passar både nybörjaren och den mer erfarna skidåkaren.

Sacramento. Delstaten Kaliforniens huvudstad är perfekt om du är nyfiken på regionens vingårdar, San Fransisco eller Sierra Nevada.

Charleston. Historiskt centrum där bland annat det första skottet i det amerikanska inbördeskriget avlossades. Charleston ligger på östkusten och kan med fördel kombineras med Myrtle Beach.

Palm Springs. Vackra Palm Springs har mycket att erbjuda. Här kan du vandra, åka skidor och klättra. Två timmars bilfärd bort ligger Los Angeles och på vägen dit kan den shoppingsugne stanna till vid en av världens största outlets, Cabazon outlets.

Hawaii. Behöver vi säga mer? Behagligt klimat året runt och ett stort utbud som passar alla resenärer. Mellan april och december är det lågsäsong vilket vanligtvis innebär 30 procent lägra pris hos många hotell.

Key West. Ernest Hemingway, vackra stränder och sköna barer satte Key West på kartan. Vit sand och kristallklart vatten är perfekt för den som vill dyka eller snorkla.

Dallas. Förhållandevis ung stad som erbjuder bra shopping och många kulturinstitutioner, bland annat konstmuseet Dallas Museum of Art

Källa: www.salongk.se




P.s Håll in håll ut! Jag ska snart skriva om "det", jag hoppas jag inte byggt upp några höga förväntningar bara!


JA JUST JA

Jag har en sak att berätta som jag totalt glömt bort!

Häng kvar!

WEEKEND RESUMÉ

Hallå!

Den här helgen har varit jättebra och mysig hittills! I fredags begav jag mig till Evelina som har "FF" där Annis, Simone och My också anslöt sig. Tanken var att vi skulle laga mat, men det blev sent innan vi kom till affären och vi körde hämtmat istället - minst lika gott! Det blev Panera Bread för min del. Jag tog med mig en Godiva ask (exklusiv choklad) som jag fick av min hostmamma. Faktum är att de som bodde i det här huset tidigare får det av ett företag varje år, ett företag som antagligen inte vet om att de flyttat. Perfekt för mig att mina hostföräldrar inte är så förtjust i choklad!



Väl hemma blev det mycket skratt och prat, innan vi slog oss ner för att ovetandes titta på en dålig film (Charlie St. Chord eller något i den stilen). Läggdags (alla sov över) efter klockan 2 på natten och upp klockan halv elva dagen därpå för en äggfrukost framför Tv:n. Sedan bar det av mot Evanston för att kika lite på Mys älskade Levi's, och hör och häpna - jag köpte ett par jeans! Tipptopp! Halva priset.



Har blivit mycket shopping på Victorias secret på senare dagar också. Hej och hå. Har även blivit medlem på Godiva, vilket innebär att man får gå dit och pula i sig en valfri tryffel/choklad varje månad. Mamma jag måste visa dig det när ni kommer hit. Det är en chockladaffär med inriktning på bl.a tryffel. Du kommer bli knäpp därinne.

Efter lite stros, så skiljdes de flesta åt eftersom alla började jobba lite hit och dit. Jag och My begav oss till Northbrook Court där våran älskade Red Mango ligger. Det är glass gjort på yoghurt som du tar själv ur "mjukglasspressar" påväg till kassan. Du har även massor av toppingar, strössel, frukt, bär, nötter, godis att ladda på som du behagar. Det är helt gudomligt och inte alltför onyttigt! Favoriterna just nu är White peach, Raspberry, Black Cherry and Pomegranate.

Imorgon har jag och My pratat om att äta mysfrukost någonstanns, för att senare på kvällen laga tacosmiddag och avsluta med bio. Alla tjejer.

Jösses. Det har blivit mycket shopping på senaste! Men med mycket pengar sparade så kunde jag gott unna mig litegrann. Jag tror jag får ta och radda upp allt någon dag.

"VÅRDIS"/GAMMALT INLÄGG

God morgon solstrålar och molnkuddar!

Jag var på vårdcentralen för ganska längesedan nu. Denna morgon skyndade jag mig upp vid kvart i 8 för att ringa och boka tid klockan 8. Givetvis råkar jag ringa för tidigt, och då jag ringer upp dom igen 3 minuter senare får jag en tid klockan 9. Deal

Jag äter min älsklingsgröt, borstar tänderna och klär på mig för att kila. Jag tar på mig allt från långkallingar till mina slitnaste skor. Jag känner mig hurtig i min outfit som även går ut på en halsduk virad enda upp till öronen, min mössa, halvtussigt morgonhår, snor och träningsdressen. Men jag kände att det var något som saknades. En assistent och ett par hängbröst, så skulle ordet förtidspensionerad vara så gott som stämplat i pannan på mig. Hade jag haft otur hade säkert någon omtänksam person tagit mig i handen och släpat in mig på något hem där jag tvingades ligga bland alla hostande och flåsande russin med varsina käppar i händerna och tvingats dricka svart kaffe från fatet med socker som snus under läppen.

Klockan är alltså 08.50 när jag sitter i vänthallen och ser ut som en importerad snorloska (och det är iallafall ingenting vi ska hitta här i oskyldiga Sverige) och in kommer en äldre herre i sina närmare 60, om inte exakt. Och INTE har han på sig sina gamla träskor och någon urtvättad flisväst. Han ser deffinitivt inte ut som ett ord på snor, snarare som någon högt uppsatt general. Han körde skjorta och stiliga sandaler. Lägg till det välkammade håret. 

Jävla svin! tänker jag.

Sen kommer min doktor och jag slipper se den hemska människan.


NAP

Få se nu, klockan är 10.

Dags för en förkylningsnap!

Soppa

Hej

Här sitter jag och mår som en krutong.

Måndagen var inget vidare, tisdagen var helt okej, men idag har det bara gått utför igen. Jädra skrutt! Det känns som att mina ögon håller på att ploppa ut. Som att jag är påväg att nysa hela tiden, men jag antar att jag bara har väldigt mycket snor i näsan som trycker på.

Min värdmamma har börjat få lite ont i halsen också så vad passar inte bättre till middag än lite kureringssoppa.

Förutom att hacka alla grönsöker så rensade jag alla 7 stora kycklingklubbor och tog bort allt skinn. Nog för att jag har rensat kyckling förut och jag är van vid matlagning. Det är ju roligt! Men kyckling på klubbor... att se ben, blod och senor sådär... Det blir för naturnära för mig... Vi får se hur det går att äta kycklingen nu. Ska jag vara ärlig så trodde jag aldrig att jag var såhär fjantig!

Javisst, det är knasigt hur man lär känna nya sidor hos sig själv här i USAT.

Sa jag att vi har varit i Wisconsin?

Middagsdax!

På återhörande

Benjamin


Hipp hipp

HAHA

Jag hittade inte vilken du menade pappa, men jag hittade den här!


SJUK

Hej och hå farbro blå.

Idag är jag sjuk. Jag släckte lampan runt halv 12 igårkväll, men vaknar upp 12.45 och är jätteförvirrad. Sen sover jag inget vidare resten av natten och vaknar flera gånger. Jag tror jag har haft ont precis överallt.

Det har dunkat i huvudet, jag är snorig i näsan, har ont i halsen, ont i ryggen, lite illamående och frysit (nu har jag problem, heter det frusit eller frysit)? och svettats omvartannat. Det lät väl roligt.

I övrigt var det mycket shopping igår! Vi började med att åka till en outlet norr om där vi bor. Sedan bestämde vi oss för att leta reda på ytterligare en, som låg i Wisconsin! Vi är superglada över att vi kan pricka av ytterligare en delstat. Nu är det ju som så att jag inte tog med mig min kamera. Den är för stor och klumpig för att jag ska orka med, men ni skulle ha sett alla påsar som vi fick lov att stoppa in i bagageluckan. Det var helt smockfullt! Jag har nog aldrig sett något liknande.

Nu ska jag ta och blunda framför tv:n och hoppas på att bli bättre snart.




P.s Jag tänker på er därhemma!
D.s Det heter frusit va?

RSS 2.0