JA

P.s Jag ska klistra in lite bilder snart.


VÄDRET, HALLÅ?

Finns det inget bra väder kvar i himlen?

Det känns inte som så.


UPPSALA


OMOCHOMIGEN

Kan ju inte sluta lyssna på den här ja e!

Peter Lemarc – Tess













SMULTRON

Var ute och gick nyss och hittade världens smultronställe! Jag stod på en och samma fläck och fick den här handen. Måttligt lycklig jag var då. Oo så nöjd jag var när jag pulade in allt i munnen samtidigt.

Ikväll ska vi laga mat gamla "klassgänget". Det blir bara jag Jocke och Joel då, sedan kommer Johan, Jansson och Dan. KUL att återförenas och hinna ses innan jag åker!

Hej hopp, dags att duscha... Det slår mig att jag inte har gjort det sedan badet igår kväll vid Sidsjön med Ante, Dimman, Ammar, Yasin och co... Man är ju fräsch.

Hörshej


STOCKHOLM/VISUM

För en vecka sedan åkte jag ner till Stockholm för att fixa visum på Amerikanska ambassaden. Träffade trevliga människor där och vi blev ett gäng som höll ihop. Eftersom ambasad-fixet gick förvånansvärt fort så kunde vi ta det lilla lugna innan vi skulle på Cultural Care-möte (organisationen vi åker med), gå och köpa glass och sätta oss på en brygga och lapa lite sol innan vi begav oss till Strandvägen 13B.

Jag njöt av vårat vackra Stockholm och kände verkligen hur stolt jag är över vår huvudstad! Någonstanns under tiden vi satt på bryggan försvann jag dock som vanligt in i mina egna tankar och drömde intensivt om en lägenhet på Östermalm. Wow. Hur häftigt och härligt vore inte det, tänkte jag och såg mig själv framför mig som en businesswoman i jobbdress och en pärm i nävarna. Visst skulle man säkert ledsna på storstadslivet efter ett tag, men man hade ju gärna bott så åtminstone ett par år i sitt liv. Jag spädde på och filosoferade brett kring ett liv i Stockholm stad, tills en bärfis kom och satte sig på mitt bröst och väckte mig ur den ljuva dagdrömmen. Jag skojar inte. Jag vet hur dom ser ut.

Så vaken och med på noterna igen... knäppte vi lite kort med systemkameran och sen var det hög tid att bege sig till informationsmötet.


SPIKARNA/SÖNDAG

Mittemellanväder må vara det mest olämpliga som finns. Antingen ska det spöregna så man kan mysa till det inne utan dåligt samvete, eller så ska det vara strålande glimrande sol!

Lite bilder från bilderna (ja just det, nu pratade mamma samtidigt med mig så jag skruvade till det lite) Rätt: Lite bilder från spikarna i söndags.

Mina och Karins bilder från hejdå-kvällen vid hamnen kommer sedan.


VÄDRET PÅ VÅR SIDA

HAHAHA.

Småstadsliv. Hysteriskt roligt vissa bitar! Borde se borde se om man ännu inte gjort det - Youtube. Ska lägga upp några klipp sen.

Hehehe.

Åkte ut till Tranis idag med Rossi och Daniella! Solveig kom sedan. Hann ju som vanligt bli pruttväder innan vi kom ut, men vi bestämde oss för att ge det en chans och åkte ut för att mysa, det var ju ändå varmt.

Vid två-tiden ledsnade vi och vi begav oss till Birsta istället, strandinspirerade och granna... Jag blev förälskad i en klänning på Bomerang och ska suga på tanken av den tills imorogn. Sara var rar och hängde undan. Halv 6 fick vi nog och åkte hem och numera sitter jag och väntar på hemlagad pizza. JO. Jag ska gå ner och hjälpa till snart.

Idag är det 1 månad och 3 dagar kvar tills jag lämnar trygga Sverige. Fortfarande är det så att det känns bra och dåligt om vartannat.

Just nu längtar jag efter lillebror, han kommer hem ikväll. Men faktum är att jag har varit så sysselsatt under tiden han varit borta så dagarna har flygit förbi.

Och ja, hörni, YES. Ikväll är det allsång och jag jobbar för första gången inte då och hinner se hela. DET, är sommar för mig.

Sen ska jag ut och promenera. Är fortfarande förkyld med ond hals och täppt näsa. Om jag känner efter riktigt noga så har jag ont i huvudet också, men det låter jag bli att göra.


Au revoir so long


TISDAG

Jahapp. Jag har druckit kaffe så jag kan inte sova. Svettas gör jag också. Kommer deffinitivt inte kunna somna!


HAR KÖPT SYSTÄMKAMERA NU! Det var ett litet Obs.


Så jag och Höns-Karin ska modellera imorgon (HAHA. Nej). Jag vet helt seriöst inte hur man beter sig framför en kamera. Jag blir bara allmänt nervös och börjar tokprata av nervositet över att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag känner mig som ett fån.

Jag har inte lärt mig några direkta inställningar ännu men bilderna blir toppen bara av Auto tycker jag så jag är så KÄR så KÄR.

Hade som sagt ingen kamera under GF eftersom jag lånade ut den till min älskade moster som skulle med grabbarna på fotbollsläger. Så Karin ger mig förhoppningsvis alla bilder sedan. Jag åstadkom endast några stycken med mig mobil.


Dags att packa lite för att åka till Stockholm och fixa visum torsdagkväll till fredagkväll.

Det är bara lite mer än en månad kvar tills jag åker till USA. 23 augusti. (Det är det jag har velat berätta, att jag ska dit) Det känns bra - dåligt - bra - dåligt, omvartannat. Dagen jag fick reda på det kunde jag inte sova på flera dagar och jag mådde verkligen JÄTTEDÅLIGT. Jag antar att det hela blev ännu mer verkligt och jag fick massor av känslor i omlopp.

Fick världens finaste sms av min fantastiska mormor.

Jag hoppas jag inte hänger ut henne när jag skriver vad hon skrev, men jag känner så starkt att jag vill dela med mig av hur underbar släkt jag har och hur älskad jag känner mig. Hur älskad dom alltid fått mig att känna mig... (Japp, nu gråter jag) Jag får titt som tätt sms av henne och jag beundrar henne för hur modern hon är som fixar både telefon och att åka moppe galant:

Hej, hörde att du bestämt dig. 23 aug mitt värsta datum skall bli ditt steg till något utvecklande och bra. Jag önskar av hela mitt hjärta att allt går bra. Jag har börjat lägga undan pengar till resa, telefon, frimärken. Ja jag måste nog ha en viss koll på vad som sker. Håller tummarna på allt positivt som jag vill skall vara för dej KRAM du är underbar

Nu gråter jag floder. Jag är så förälskad i så många människor att det kommer göra så ont i mig att inte ha möjlighet att ses på ett bra tag. Men ett år går fort, det inbillar jag mig och det kommer att göra mig gott att åka iväg! Det vet jag.

Nej, nu måste jag dra en tandborste och krypa ner i den alldeles för varma sängen. Usch fy och blä.









HALLÅ HEJ

ÅTERKOMMER! DET HAR JU HÄNT GREJER SEN SENAST.

Det har sannerligen hänt grejer.


TRÅK

Det är ju för bövölen helt dött på jobbet en sån här dag!

Ska skynda mig hem sedan till släkten. Det skall firas lite Daniel, lite Kim och lite Oscar i efterskott.


KRAM DÅ


BECK

I söndags var jag med mamma och pappa och tittade på Becks nya film. Jag rekommenderar nog den! Fast när det gäller film med sjuka brottslingar i kombintation med kuslig musik och mörker, så är jag ganska rädd i kläderna av mig. Det kanske jag ska passa på att erkänna. Jag sitter ofta beredd att hålla för både öron och ögon.

Men den var bra! Just därför. För min egen del, sen vet jag inte hur läskig andra tycker den är. Jag har ju somsagt inget emot svensk film, utan är rätt dålig på film i allmänhet... Där hänger jag liksom inte med! Jag håller mig till mina såpor på tv:n jag. Dock går det inga under sommaren, så nu måste jag söka mig åt annat håll.

Nog om allt, ta det kallt.

Hej!


3 / 99


BREAKFAST


BUSSAR

GOD MORGEN!

Idag ska det jobbas och det känns sådär extra bra att vädret inte är på topp!

Ska kleta i lite vax i håret och snart traska till bussen. Jag vågar inte ta den som går tjugo över 10 längre, eftersom jag vill vara ute i god tid och bussarna går HURSEGTSOMHELST numera då ingen passagera tycks ha muskler nog att trycka sitt kort mot den gröna avläsarplutten tillräckligt hårt så att det säger pip och pengar har dragits. Så vid varje hållplats står vi, länge och väl... och jag sitter och får lyssna och titta på dem som ojar och beklagar sig "varför funkar det inte?"

Ingen busschaufför tycks heller komma på tanken att åtminstone köra så fort som hastighetsskyltarna visar efter varje stopp utan segar och maler sig fram, långsamt...långsamt... Som om vi inte hade några tider att passa alls i vår lilla vardag. Ja. Jag blir arg!

Men nu är det god tid att avlägsna sig!

Ha en underbar dag!


RSS 2.0