HEJ HALLÅ

Här kikade jag inte in igår. Vid närmare eftertanke så var det inte ens i närheten av förrgår.

Vädret har börjat hamna på rätt köl igen och jag kniper tårna och hoppas att det håller i sig, särskilt för årets studenters skull. Det har ju en tendens att vilja regna på ett eller annat sätt under examensveckan.

Men det är inte därför jag är här! För att prata om vädret som en typisk frisör eller om studenten heller för den delen.

Jag vill hylla esteterna! Allihopa, alla som överhuvud taget känner sig lite estetiska, man behöver inte göra extrema ytliga förändringar för att vara estetisk, tycker jag! Det har ju bara blivit ett dumt och överdrivet begrepp som används för de som får för sig att tuppera håret gånger 70, färga det svart (eller vilken regnbågsfärg som helst, alla förslag är öppna), slänga på lite nitar på kläderna och svart kajal runt ögonen för en ghost och rock-känsla. ELLER, så bär du vippiga kjolar och prickiga scarfs i håret alternativt stora rosa rosetter och färgglada strumpbyxor.

JA. Synen på dessa s.k "Esteter" kan variera stort beroende på vem du frågar. Ibland tror jag många kan blanda ihop det estetiska med det bohemiska. Vad nu att vara estet verkligen är för något? I vissa sammanhang känns det som att folk talar om det som något negativt. Jag vet att jag brukar reagera när andra använder det ordet. 

Vissa estetiska människor ser ut som vilka andra som helst (alla är ju inte extrema), en del kanske inte är lika måna om utseendet och klädvalet (tack för det, det är en utav sakerna jag gillar), men framför allt, dom verkar vara så sköna! De verkar inte bry sig om vad andra tycker och tänker, de skrattar och har roligt, gör vad de känner för offentligt utan att ens ägna en tanke åt om några tittar eller undrar. Och i och med det här har dom vunnit min respekt, fullt ut.

I slutändan tror jag inte att det är estetiska människor i sig jag talar om. Jag kan bara reflektera över att jag uppfattat många med dom kvalitéerna inom estetiska program, ofta går de Estet-musik eller något annat praktiskt. I ärlighetens namn så tycker jag nog oftast att det är roligare och härligare att umgås med lite nördigare och mer avslappnade människor (jag får jättedåligt samvete att jag använder det här uttrycket, men jag syftar på något Jag uppfattar som bra).

Så hurra för alla som lever precis som dom vill utan någon som helst hänsyn till andra människors åsikter och fördomar, det är dom som är dom sanna idolerna.




Glad måndag!


SUMMER



Den här låten får mig att tänka på en sommar för flera år sedan då vi var med fotbollslaget på Gothia i Gbg. Elin är helt klart den jag definierar med den här låten, hon var helt galen i den och sjöng med när vi åkte karuseller och berodalbanor på Lisseberg.

Världens sommarplåga skulle jag vilja säga.

Arash – Temptation


DEUX


MV Kulturmagasinet


A DEMAIN

Gick ner till båten en sväng där pappa, Gittan och Jeppe var...



... promenerade sedan hem och gjorde en paj


CONVERSE IN SIZE


SALT

Är det något jag är bra på, så är det att äta salt. Världens bästa krydda. Är det. Som inte alls är ett dugg bra att överkonsumera.

Jag ska försöka trappa ner och bekämpa mitt habegär innan jag bokstavligen sväller upp och sprängs av vättska!


För det har min mamma sagt...


WORKOUT

Äntligen ska jag få åka och träna. Gammelfaster som varit på besök med Jeppe i ett par dagar nu ska åka ut med mamma och pappa och titta på ytterligare en stug-/hustomt så fort pappa kommit tillbaka från båten.

Det är ljuvliga 17 grader ute och jag hoppas det håller i sig tills jag kommer hem igen och kan sätta mig på altanen.


Längtar redan efter lunch!

Hej


MELANIE FIONA



Bara för att man har MVG i alla ämnen så betyder inte det att man inte kan snubbla på kottar.


TISSDA


Snart snart snart snart snart snart


"JAG ÄLSKAR TOFFSAR, MEN JAG BRUKAR INTE SÄGA DET PÅ SVENSKA, FÖR DET LÅTER SÅ TOFFSIGT"



Maria Montezami (ingen stavningsaning) är så underbar, jag skrattar varje gång hon öppnar munnen. Jag önskar att hon bodde i ett hus bredvid.




WEE

JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIG SJÄLV NU! SÅSOM JAG HAR SLITIT IDAG! FÖR TILLFÄLLET KÄNNS DET INTE SOM ATT JAG FRUKTAR NÅGONTING!

YES!


OUI, JE SUIS TRÈS FATIGUÉS MAINTENANT

Et ce n'est que dix heures et demie. Si, sans doute, je suis fatigué.

Bonne nuit


Magic System – KM Même Pas Fatigués

Tänker på studenten när jag hör denna


MmM

Nu är det tufft schema


MELLAN HIMMEL OCH HAV

Kort och gott, stressig dag. Hann iallafall i god tid till Jossans dansföreställning med Daniella efter att ha skjutsat killarna till träningen och hann till och med kila ner på stan och köpa varsin Loka tills dess att det började.

Försökte knäppa bilder efter förmåga med min groteskt dåliga kamera och frågar härmed Gud om han vill skänka ett stycke systemkamera till mig? Tänkte att han kanske hade någon gammal till övers som bara ligger och skräpar i garderoben.

Om det nu är garderober man får för sig att förvara en systemkamera i.

Ska sova omedelbart, efter att ha läst ett kapitel i min uppslukande bok. Det är så skönt att ha något att längta till när man ska gå och lägga sig, det var somsagt inte igår en bok fick mig uppslukad.

Tack och godnatt


ENDA LEDIGA DAGEN OCH FULLT UPP

Min lediga dag denna vecka, min enda lediga dag. Och hur ska jag ta vara på den då?

Jag ska på gym, spinning och PC med Fanny idag igen, halv ett slutar kalaset så det gäller att halka in i duschen snabbt och sedan åka för att klippa mig.

Har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska göra (som vanligt), det har talats om att jag ska klippa kortare, dock har jag lite fobi för för kort hår. Så det slutar väl med att det blir något halvdant mittemellan. Just nu har jag så långt hår som jag aldrig haft förut, och jag är inte gjord för för långt hår. Det är ett evigt elände det här med håret.

Men nu ska jag tänka på barnen i Afrika.

Jag får diskutera mitt problem med Katharina sen.

Efter klippet så är det bråttom hem för lunch och hårt jobb med diverse papper och övriga hemligstämplade saker. Allt kommer att avslöjas i sinom tid. Dessutom ska jag och Daniella kolla på när Jossan dansar på Sundsvallsteatern ikväll, ska bli så roligt att äntligen få se!

Det har hänt väldigt oväntade och roliga saker den senaste veckan, men nu ska jag inte säga för mycket A. För det dröjer ett tag innan jag kan berätta om B.

Ha en bra dag!


DÄR HAR VI DET

För en väldigt intressent konversation med Robin för tillfället - I den underbara facebookchatten. Jag begriper inte varför vi inte använder msn istället, men Robin å andra sidan har ju inte alla fiskpinnar i stekpannan.

Jo. Saken är den att vi kom fram till en sak. Eller... ja... Robin fann de rätta orden... Som jag så länge grunnat på men inte fått ut...

Jag är fet i sinnet.

OCH, de människor som är fet i sinnet (mycket bra uttryck!?), ska ha mycket mycket tur, och ska vara mycket mycket tacksamma, om de inte är feta på riktigt.

Jag har rätt att vara tacksam. Jag borde iallafall vara det, antar jag. Med tanke på mina matvanor och extrema matdyrkan.



Det blev lite för mycket för mig här, som om jag plötsligt vet vem jag är och vad mitt problem är.

Jag tror jag ska gå och lägga mig, men det tar emot lite, jag har tandborstningen kvar... Men å andra sidan så väntar min goda bok vid sängen.

Bäst att lägga på ett kol, det är en dag imorgon också. Och vem vet vad som händer då, jag kanske får en till uppenbarelse. Dessutom har jag spenderat hela kvällen efter jobbet på gymmet, spinningen och Pc:n så jag är lite mör, på ett sånt där skönt sätt.

Svo gott!


.


Idag är det ingen idé att skriva ett inlägg


VALBORG









RSS 2.0