Att bara vara

Får jag berätta vad jag gör nu...

Jag sitter på Panera Bread med min bärbara och bara myser. Tanken var att jag skulle läsa på lite om Hawaii, vilket jag SKA om en stund. Jag fick en gratis pastry och beställde te.

Livet på en pinne kanske? Att inte känna några krav eller stress över att åka någonstans eller behöva göra någonting.

Annars har jag vanligtvis ALLTID saker att göra. Hur jag än beter mig. Det slog mig nyss att det är mitt eget fel, det är min peronlighet som spelar in... Att jag ständigt söker något att göra eller bita i. Och hur jag sedan håller på med mina oh så viktiga attgöralistor som jag sedan kladdar, stryker och strukturerar om i... och så rullar det på... i all oändlighet... tills jag dör gammal när jag knäcker ryggen i en backswing.


Jag skypade med brorsan på studenten! Nog för att jag förväntade mig att jag skulle vara känslosam, men det blev nog jobbigare än jag föreställt mig. Att se alla släktingar och vänner som jag inte sett på så länge! Bara pratat i telefon eller mailat med. Att sedan Daniel blev så känslosam triggade bara igång mig ännu mer, och det slutade med att han gick upp på sitt rum så jag kunde läsa talet jag skrivit till honom. Det gick väl sådär det med... Mitt i talet ser jag brorsan ha huvudet nedstuket mellan knäna. Och då börjar jag också tjuta. Sen håller vi väl på så i några omgångar, tills jag äntligen är klar.

Min älskade bästa lillebror. Jag kanske lägger upp talet lite senare!

Tjoflöjt


Här är jag

Ooooaaaa, helge petteeeeeeeer. 1 vecka och 4 dagar sedan jag skrev läste jag precis. Det gör inget!

Sommaren är här påriktigt och vi har så himla roligt nu! Vi har åkt downtown för att dra på beachen, strosat omkring vid Navy Pier och ätit glass... Ja, vi har bara NJUTIT!

Denna helg hade vi våran sista middag tillsammans då alla 6 kunde vara med. Evelina ska resa i två veckor, sedan komma tillbaka en vecka vartefter det hon åker hem till Sverige. Malins familj kommer på onsdag, sedan sticker hon till västkusten för att resa med dom två veckor innan hon åke hem. My åker hem om 3 veckor. Sedan är det bara jag, Annesoffan och Hella kvar.

Nåväl, jag ska hålla mig till ett tråkigt och informellt inlägg. För jag vill sova nu! Har precis kollat klart på game 3 in the finals, Heat vann... gott mos!!!

Middagen hölls här ute vid poolen, det blev både skratt, tårar och fina ord!

Lördagen slingade jag håret, mötte My och Annis på stranden dit sedan Helena och Malin tillkom lite senare. Vi drog på Olle en sväng (utomhusshopping) och sedan har jag och My så gott som har en EmmaMy-helg. Kvällsdopp i poolen och sleepover hos Mysan, sedan stack vi downtown efter en mysig brunch på Corner Bakery där vi mötte upp bekanta till My och strosade runt i det fina vädret.

Är inte livet underbart så säg?

Kram och hej leverpastej!

RSS 2.0