RUN FOREST

Jag skulle ut och gå i regnet. Så jag tog på mig Saintsoverallen och min Saintsvindjacka + keps. Väldigt varmt klädd kan jag erkänna. Det är ju trots allt över 20 grader ute ändå.

Men.

Det slutade med att jag fick sånt fruktansvärt sug efter att få springa att jag sprang promenadsträckan på 7 kilometer istället. Gissa om jag är sjöblöt!? Om ens sjöblöt stoppar. Amazonfloden bokstavligen rinner nerför min rygg och panna.



Det är nog klokast att stega in i duschen på en gång innan jag börjar frysa.

Glad onsdag!


SMÅYOGHURT

Som från en klarblå himmel, har pappa börjat köpa hem småyouhurt till oss.

Vi har sällan godsaker och sötbettuttade beting hemma, så när något sånt här infinner sig i våra kylar... Då jävlar har man tillgång till "vardagslyx".

Jag har verkligen gått lös på dom här småyoghurtarna. Oj vad onyttiga dom känns, men ack så goda. Som glass! På ett avrundat ungefär.

Har precis ätit min tredje för idag och ska ta mig ann tandborsten nu. Gud så tråkigt, men ack så nödvändigt.

Tog mig även friheten och äta två nektariner, som jag numera inte verkar tåla och får kliande utslag och svälld hals av. Vad roligt. Äpplen tål jag heller inte längre och jag undrar vad det är meningen att jag ska äta för mellanmål förutom mackor då? Yoghurt.

Så nu får jag stå mitt kast och ligga och beklaga mig över kliandet och bultandet. Men sen går det ju visserligen över hyffsat snabbt. Fast jag är ju allt bra dum ibland. Mina matbegär får helt styra mitt liv.

Nej ni...

Sov gott!


SOMMAR IGÅR

  1. Klippning, slingning och möta upp Rosanna
  2. Mc D Driven
  3. Bergafjärden för att sola och hälsa på Linus
  4. Ica och handla mat
  5. Steka våfflor och skölja jordgubbar
  6. Lägga sig på altanen och slöa
  7. Ta en promenad ner till hamnen
  8. Äta tacos och hamna i matkoma
  9. Rosanna åker hem, jag är helt slut. Tar en te och går sedan och lägger mig... efter att ha läst ett antal kapitel ur min nya bok...



    Petter – Fredrik Snortare och Cecilia Synd

    Jag vet inte hur mycket den där låter påminner mig om förra sommaren. Eller var det sommaren innan det... Jag minns iallafall att jag lyssnade på den hela tiden för att lära mig den utantill. Och det gjorde jag. Efter att ha lyssnat ett Antal gånger.

I LIKE REMIX

t

Jag har blivit lite utav ett freak i remixer. Kanske tillfälligt! Vem vet. Jag vet iallafall vem jag ska skylla på om jag måste, Hampus.

Alla de här är då inte remixer, men nästintill...

1. David Guetta – Gettin' Over You (Featuring Fergie & LMFAO)
2. Lady Gaga – Alejandro - Afrojack Remix
3. Deadmau5 – Moar Ghosts 'n' Stuff (den här gillar jag faktiskt för att jag relaterar till modevisningen)
4. Steve Angello & Laidback Luke Feat. Robin S. – Show Me Love
5. Diplo – Get Off - Jack Beats Remix
6. Timbaland – If We Ever Meet Again - Digital Dog Radio Remix
7. Chipmunk Feat. Esmée Denters – Until You Were Gone - Buzz Junkies Radio Edit
8. Jason Derulo – In My Head - Wideboys Club Mix
9. Usher featuring will.i.am – OMG - Ripper Commercial Mix
10. Inna – Hot - Play & Win Radio Version

Och en random...

... Ola – Overdrive. Jag skulle få för mig att inte gilla den bara för att det är en pojkidol som sjunger, men jag tycker om den här!


Midsommar

Det spekulerades fram och tillbaka och hit och dit hurvida vi skulle lägga upp midsommaren på bästa sätt. Men tillslut kände jag att jag hellre ville följa med mamma och pappa till morfar. Och det var vad jag gjorde och precis vad jag behövde.

Så det blev en således lugn och mysig midsommar, som alla andra hittills.

Allt är i sin ordning... Morfar memorerar dukning och mat




HALLOUMI

- Jag skulle kunna leva på det! MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

Jag har kollat igenom mina senaste album... Det slår mig att jag har skrämmande många bilder på mat... Vad ska det betyda. Man skulle kunna tro att jag har någon sorts matfetish. Det har jag inte.


KUNG ABBAS

Ava Valashjadri's statusuppdatering på det såkallade Facebook:

"Pappa frågar vad han har för mobilnr.. han har haft samma i 30 år".


HAHAHAHAHA. MIN HUMOR! KLOCKRENT! Är han inte för underbar.


P.s Vet inte vad jag lyckades med för magi i förra inlägget då bokstäverna blev superstora och osynliga. Meen... jag gillar ju att vara hemlighetsfull.

Ikväll ska jag åka ut till Malin hos hennes föräldrar i Matfors och fira att hon fyllt fina 27!

Hade!


BRÖLLOP

Jag har bestämt mig.

När jag gifter mig så ska Lars Wallin få sy upp min klänning!

Nu kom pappa precis hem så jag ska ta bilen till affären och köpa lite godis och bänka mig vid tv:n och titta på vigseln!

Senare ska jag bege mig ner till Daniella och co, kanske blir en sväng in till stan.

HEJ!


WEEKEND

Igår blev det lite ändrade planer, så jag stack till Birsta vid 6-tiden för att strosa runt (inga speciella ärenden för en gångs skull! Förutom två...). Gick in till Ellinor på väskan och var där och pratade med henne ett bra tag innan jag puttrade vidare till nästa affär och fick med mig en Marc O'polo badväska. Hittade Kicken och Anna på Wayn'es vid halv åtta och slog mig ner med dom tills det var stängning och dags för att hämta upp Rossi på Coopen.

Då var det raka vägen mot Tant Anci för att äta en Medelhavstallrik och prata i 110 för att gå igenom allt som hänt sedan sist. Mmm! Tjejjigt va. Sen körde vi efterrätt på Donken.



Väl hemma hade pappa sina två gamla jobbkompisar på besök, det stack iväg på golf imorse idag också. Men igår då jag kom hem så gick jag och slog mig ner med dom och fastnade i världens mest intressenta diskussion och samtal. Dom var så sköna och roliga dessutom att jag ett tag glömde hur trött jag var, så jag blev kvar till ungefär klockan 1 efter att ha kommit hem halv elva. Och man kan säga att jag slocknade direkt sedan efter att ha varit igång sedan halv 6 igårmorse.

Nåväl. Kungabröllop idag, har varit måttligt intresserad tidigare, eller inte alls snarare, men idag vill jag faktiskt se litegrann och joinade mamma (som Verkligen är intresserad) framför tv:n med frukosten.

Nog för att jag brukar äta mycket till frukost och får hejda mig själv för att inte äta dubbelt upp, men idag fanns ingen hejd och jag har gått och tagit mer minst 5 gånger (inget skämt). Börjar få ont i magen nu. Fast är fortfarande hungrig.

Har inga speciella planer för idag, så vi får se hur jag målar upp det.

Trevlig helg


TONY TUGGAR TUGGUMMI

Ja. Köp inte den där. Ingen vidare höjdare...


GREECE

God förmiddag!

Klockan är snart halv 10 och jag har varit igång sedan halv 6. Då var det dags för en stor traditionell frukost för att sen pysa iväg på träning - spinning och gym.

Duschade för en gångs skull inte där utan åkte hem och åt en till frukost med massa kaffe eftersom Daniel och Jonte höll mig vakna och jag knappt fick sova 5 timmar. Nyhetsmorgon och tidningsgenomgång på det, lite flams med pappa och ett väldigt regningt väder. Rätt mysigt ibland kan jag tycka, men nu längtar jag faktiskt efter sol och riktig sommar. Svergie är underbart, men när det kommer till vädret så känns det inte riktigt ultimat för mig.

Skulle vara skönt att få hinna med att åka utomlands i sommar, gärna Grekland. Ett tag var jag urless på det, men nu längtar jag. Det var längesedan och jag har blivit helt galen i grekisk musik på senare tid.

Nu är det verkligen hög tid att duscha och dona till mig, för vid 11 är det dags för lunch. Senare idag är det min och Rossis dag, vi ska på stan och birsta och sedan äta middag och dylika delikatesser på Tant Anci och Fröken Sara. Jag ska bland annat kolla på nya glasögon, skulle vara ett skönt komplement till linserna. Nu när man inte tränar basket som förr så skulle det vara skönt med ett par brillor eftersom linserna är obekväma för mig ibland, alla är inte gjorda för att ha dem hela dagen.

Glad fredag kompisar




JEUDI

Hello

Jag har sådan beslutsångest inför en plånbok jag köpt på Boomerang... Den kostar 700 riksdaler... Är perfekt brun och stängs med dragkedja... Precis en sådan jag letat efter så att inte alla kort ska ramla ut.

Ah. Knivigt. För jag misstänker att det kan vara lite väl mycket pengar. För en plånbok. Ja, jag får sova en till natt på saken.

Har varit ute och promenerat hela dagen idag tror jag. Lukterna ute är oslagbara, nu är sommarlukten verkligen här. Vi väntar bara på sommarsolen...



Ute och går hos Rosanna. Eller ja, ute och sitter på stenar.


STUDENTBLOMMORNA



Och här är en av de få bilderna på mig med studentmössan på under min student förra året.


FAVORITER

  1. Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit
  2. Jay Kay – Princess - Radio Version
  3. Chipmunk Feat. Esmée Denters – Until You Were Gone
  4. Oskar Linnros – Från och med Du
  5. Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit]
  6. Stromae – Alors On Danse - Radio Edit
  7. John Legend – Everybody Knows
  8. Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit


Har druckit varmchoklad och lipat till Grey's sista säsongsavsnitt. Haha.

- Nej, jag är inte blödig.








DET VAR ONSDAG DET

Pjuh.



Gu. Om man skelar litegranna så blir det nästan Nalle Puh. En av mina barndomsvänners stora idol. Matilda heter hon.

Alltså. Nog för att hon var "liten" då, men hon hade den lilla björnen Överallt. Jag blev nästan hjärntvättad när jag gick dit. Hon hade honom på tv, som gosedjur, på väggen i form av tavlor, pennor... ALLT. Hade han funnits på toapapper och som strössel så hade hon köpt det med. Ja. Hon var besatt.

Precis som jag med färgen grön. Därför målade jag vid mellanstadieålder mitt rum snorgrönt. Ojsan. Dock beslutade mamma för att vi skulle lämna väggen vid fönstren vit (tack för det, annars hade det säkert slutat med att jag suttit mig upp mig i natten och kräkts av illamående). Jag och min bästis Johanna fullkomligt Älskade grönt. Och som tjejer var vi ensamma om det eftersom vi alla blivit för stora för rosa, lila och gult och de flesta tjejer i vår ålder numera gillade blått. Jag minns att vi var så nöjda över att vi hittat en "egen" cool färg.

Men anledningen till pjuhuet i början är för att jag är så utpumpad efter tre träningspass att jag måste göra som Maria Montezami för att kunna avgöra höger och vänster. Nästan. I övrigt har jag sprungit på ärenden hela dagen och ätit lunch med Malin och Amanda. Nu vet jag att soffan väntar på mig och jag ska göra varm choklad.

Aha mhm, hej då


HEJHEJ

HallÅ alla leende!

Jag har märkt... att jag alltid är så oerhört slut i tungan efter mina arbetsdagar. Nog för att jag nu sagt upp mig på Mc Donalds, men båda mina jobb generarar mycket prat! Så i slutet av dagen nästan lesbar jag, om inte snubblar på tungan iallafall.

Men tungan är väl inte det enda jag snubblar på. Stolt som jag är bär jag alltid huvudet högt, och ser märkbart därför inte pappkartongerna som ibland står vid kassadisken... utan snubblar över dem.

Att gå in i kanter och dörrhandtag är inte heller någon konst. Jag brukar ofta tendera att vika av förtidigt när jag ska vända mig om och gå ut ur provrummet och går in i halva väggen påväg därifrån. Ibland är det som att benen travar på som dom själv vill och ibland tappar jag till och med balansen (inte för att jag skulle ha dåligt balanssinne).

Har somsagt bokat tid hos doktorn. Dock inte för att ta hand om dom här problemen, men man kunde ju önska att dom kunde bota det också.

Läste föreesten igenom reklamtidningen om Himlabadet när jag kvällsfikade, men jag måste säga... Jag och badhus på äldre dagar...

Som lite var jag som "fisken i vattnet" som alla så fint sa. Fast inte lockar det att betala skjortan för ett åk i en rutschbana som pirrar en gång men inte mer och att sitta i ett varmt bubbelbad som efter fem minuter inte känns lika mysigt varmt längre. Vem vill bada utomhus och svälja klor när man kan bada i havet (och svälja saltvatten)? Vem vill sitta i bastun när man kan vara ute i solen? Men nånting som jag faktiskt vill är att klättra på klätterväggen och slinga mig i en lian! Om det nu finns någon sådan. Fast som jag antydde från början, är det värt pengen?

Jag får sova på saken.

Sov gott medborgare


BRE..GOTT

Jag har alltid varit emot bregott. I vår familj har vi alltid kört på Becel eller Lätta. Men det hände något...

Mamma och pappa fick för sig att äta bregott (som vi alltid haft till matlagning t.ex) på mackor och jag har förundrats över varför man väljer att ha det som "smöret" på mackan. Det är ju inte ens gott?

Men en dag tog nyfikenheten över och jag drog på lite på en hårdbrödmacka.

Sedan dess kan jag inte sluta. Skinka eller ost på spelar ingen roll, men bregott på hårdbröd är mer än kanon! Däremot tror jag att de gamla hederliga Becel gör sig bättre på mjukmackor.



Ja. Det känns verkligen som att jag har bytt livsstil.


Godnatters


VILKET PARTI

Wwaaa

Skjutsade little bror och Jonathan (och mamma) till Next Ones och jobbet imorse och passade själv på att kvista in på gymmet och leka med skrot en timme.

Har ringt vårdcentralen och bokat tid och ska snart göra lunch.

Men först tänkte jag göra St's test  för att se vilket parti jag "borde" rösta på, eller har flest liknande åsikter som.


Hade!

En gammal klassiker


"KULT"


ÖM

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH


Körde topsen för långt in i örat :'(


LÖRDAG?

Hallå där

Jag har ju inte följt melodifestivalen ett puttefnutt. Eller heter det möjligen Eurovision song contest? Mindre betydelse! Jag har fått nys på vinnarlåten iallafall, och ju mer man lyssnar på den, desto bättre blir den. Riktigt bra faktiskt!

Lena – Satellite


Har börjat känna att jag har lite ont i ansiktet efter att ha fått en hel sånhär "studentskylt" på mig då någon tycktes tappa kontrollen över den i torsdags. Tackar tackar, det var inte ens någon som bad om ursäkt. Folk blir rätt egoistiska under sådan påfrestande trängsel, men man får väl ha överseende.

Somsagt. Vaknade av att min granne brummade på med sin motordrivna gräsklippare hurtiga 8 på morgonen när jag för EN gångs skull ville ta sovmorgon. Haha, hahaha. Jag måste ju skratta åt det. Alla kan ju glömma att dom bor i ett tätbebyggt område med grannar både till höger och vänster. Så i sommar när Daniel och jag vill grilla här hemma, så tänkte vi köra samma oskyldiga stuk. "Med guuuuuud! Bor ni bredvid? Det hade vi totalt glömt"

Nej, skämt och sido.

Ikväll ska jag på Casinot med Malin, Amanda och Annika. Det ska bli jätteroligt eftersom jag aldrig varit där! Jag minns inte exakt vad det stod på inbjudan, men buffé är förstås det jag kommer ihåg först, musik, underhållning och magi?

Det enda som är ett minus är vädret och det känns inte riktigt som lördag. Man kanske ska försöka med godis.



Tjoflöjt


STUDENTFIRANDE

ÅH, vad jag har skrattat de senaste två dagarna när jag har tillbringat min tid till studenternas ära!

Jag har letat parkering, sprungit runt i högklackat, pysslat med blommor, presenter, trängt mig fram i folkmassor (eller egentligen gjort plats åt andra och knappt kommit någon vart, eftersom jag får så dåligt samvete av att trängas...), kört en himlarns massa bil, farit runt på alla möjliga skolor och grattat samt åkt till en rad olika studentmottagningar, kramats, minglat, ätit mat och efterrät, OCH, skrattat lite till.

Och förutom skratt och glada miner så är det enda jag sannerligen åstadkommit lite mer fett på kroppen.

Men jag är riktigt trött. Igår kom jag hem halv nio och la mig ner totalt utslagen i soffan, och när jag väl lagt mig, ja, då ORKADE jag för inget i världen kliva upp.

Idag känner jag samma sak, förrutom att jag har betydligt mer ont i magen. Så så fort jag nu orkar, ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen.



God natt!


(Som väntat så har den här låten tillslut kommit till Spotify och man slipper söka på Youtube, men jag vet att den här låten antingen hatar man, eller älskar).

KLICKA


2 YEAR OLD SMOKING

Det här är helt sinnes. Ni måste kolla! Det är för bedrövligt.


http://www.youtube.com/watch?v=mKzDEHvLig4

http://www.youtube.com/watch?v=oxvPoqKp7oM


UTVILAD

Jag sov ut idag, känner mig faktiskt riktigt utvilad!

Det tråkiga med mig är bara att jag verkligen måste Anstränga mig för att sova länge. Det är ofrånkomligt att jag vaknar emellanåt, idag vaknade jag vid halv 6 och 8, men tvingar mig själv att sova vidare för att inte sluta upp som ett vrak en vacker dag.

Nog för att jag vet att människor har olika sömnbehov, jag har nog inte lika stort behov som många andra, precis som pappa. Vi klarar oss på rätt lite.



Jag har fullt upp med saker att göra idag, jag fick skriva jättesmått för att få plats med allt i kalendern.

Det ska börjas med att dammsugas, dammas och allmänt grovstädas i rummet (måste ta hand om klädhögen på fåtöljen, som numera ligger sorterad på sängen och väntar på att vikas in i garderoben)

Sen måste jag på ett angenämt ärende i Birsta och ska därefter dra på gymmet.

Fika på stan efter det antar jag och ikväll måste jag ringa en rad samtal, kanske dra på en random basketträning och vara med Ante är också det bestämt.



Bäst att sätta fart.

Ha en bra dag!



Den här ska jag städa till Henok Achido – Pusher


OHH...

Wow.

Ni skulle sett mig nyss!?

Mina fotbollstalanger lever tydligen fortfarande kvar i form av rena fotbollsreflexer!


Jag satt och fipplade med mobilen nyss när jag plötsligt tappade den. Omedvetet sparkade jag till den i luften så att den landade på matten istället för i det hårda golvet.


Jag är rätt nöjd, faktiskt. Både snabbtänkt och fotbollsstjärna.



Jovars. Nu ska jag gå ut i vädret och må gott över den fenomenala insatsen jag just gjort. Staketet ska tvättas och sen måste min kropp röras på.


YESTERDAY YESTERYOU YESTERME

Ja igår blev ju som den vart!

Det var en kväll av en alldeles egen sort.


Det börjar med att jag hittar kryddor i Daniellas medicinskåp...

Sen äter vi diegestive jag och Daniella, men det är ju i och för sig väldigt normalt

Men det där kan ni inte påstå är normalt? (Jag måste byta umgängeskretsar)

Det här blev liksom droppen, att äta öl med sked för att man inte klarar av kolsyran (som om den försvinner på en sked)? Ja nej, jag förstod inte mycket den kvällen.



MOVIE

Jag var ute och gick min vanliga vända häromdagen när alla hästar som jag vanligtvis passerar tittade på mig ovanligt mycket. Jag glodde förstås lika mycket, men snarare till min förvåning (eller förvirring). Medan jag gick var jag tvungen att vända mig om för att se när de fortsatte följa mig med blicken, allihopa. Visst att hästar och djur tittar på en, men det här var extremt jämfört det jag är van vid. De stannade liksom upp i deras betande och sysselsättning för att kort och gott råstirra. Nästan att de klädde av mig med blicken.

Jag undrar verkligen vad de tänker på...


"Åh, där går en vandrande pinne"

Eller typ...

"Hör ni, titta vad mycket hö hon har på huvudet!"


Efter halva timmespromenaden blev jag i min otur givetvis kissnödig. Och det hjälper inte att vända eftersom det är lika långt som att fullföja promenadsträckan. Så det var bara att fokusera och trampa vidare, men ni tror inte att jag gick förbi en bäckjävel när det var som värst?

Jo. Och det är ju bara som det ska det.


Blev iallafall väckt av brorsan (för ovanlighetens skull) tidigt imorse när han ringde för att berätta att han tagit körkort, jag är så glad för hans skull!

Vi får se om det blir en sväng till Birsta eller stan sedan, råshoppade ju igår, men hängde undan en skjorta på Gant som jag tror jag ska klippa till på.

Ikväll blir det nog utgång med Natha och ev några fler, behöver bara en lämplig förfest att upp starta på.


Ha en fin fredag!


Var på "SATC 2" som alla så duktigt säger igår. Sex and the city för dom som precis som mig för tre månader sedan inte hade en aning om vad det var för något! Måste säga att det är väldigt tjejig humor. Inte den bästa filmen jag sett, men jag somnade inte iallafall!?



RSS 2.0