Jag och Sofia

Jag och Fialotta hade det jättemysigt och bra när hon var här! Hann jag ens nämna att hon skulle komma? Hon frågade mig för cirkus två veckor sedan, mindre än en vecka efteråt kom hon! Spontant och härligt tyckte en annan som i övrigt kanske är för mycket åt det planerade hållet.

Vi åkte på gymmet varje dag så fort jag hade rast. Drog iväg på massa shoppingärenden eftersom Sofia ville passa på att köpa allt som inte finns hemma, tro mig, man får lite addiction och cravings på vissa saker. Som Sofia så väl uttryckte det själv efter en dag med inköp som mestadels gick ut på underkläder och luktagott; "Det är rena rama terapin det här".

Vi stack och åt på Cheesecake som Sofia faktiskt aldrig provat och åt VÄRLDENS godaste White Chocolate & Raspberry Cheesecake som rent ut sagt smälte i munnen. 1000 Kcal för en cheesecake, ASBRA! Dock delar man på en, dom är så fruktansvärt mastiga.



På fredagkvällen blev det biodags i vanlig ordning och vi mötte upp tjejerna för att titta på Something Borrowed. Se den om den kommer till Sverige. Kanske inte helt oväntat, levde jag mig in så pass att mina känslor fick åka en ordentlig berg- och dalbana. Jag kände mig både hjärtekrossad och kär i omgångar.

Kort sammanfattning av Sofias vistelse! Vi höres!

Mulle fasoner

Tjänare... Görgen här. Skulle bara säga lite upplysande och kort, att om man är vilse på Old Orchard, panika inte.

KRAMA ETT TRÄD.





BULLS VS HEAT

Aaaaaaaaaaaaah det går inte bra nu! Heat lever verkligen upp till sitt namn ikväll. Dom är riktigt riktigt heta... Ojojoj, men det är 6 min kvar. Allt kan hända. Vi ligger trots allt bara under med 6, fastän det känns som att underläget är bra mycket större.

Vi får se vad som händer.


D.R


Sofia

Hejej

Sofia har varit här hela veckan, hon kom söndagkväll och åkte imorse! Det har varit jättemysigt att få rå om henne!

Berättar mer sedan, Bullsmatchen börjar nu!!!

Hejhopp

Time after time

I have goosebumps all over me right now. This song touches me alot. Not only cus it's beautiful, but also because it brings back memories and feelings I felt during this time in my life. God she's good, Cassidy. I don't think I ever realized that before. Um well, I think you guys should listen to this. And then I really mean Listen, not only press play, like I do way to often.

Gotta go. See you later!


Att springa i värme

Amen jädrans vad jag svettas. Snart har jag hela amazonfloden efter mig, vilket i sig skulle vara måttligt intressent att berätta för ens barnbarn när man blivit vit om huvudsaken. Undra om jag har gener för att bli vithårig? Mamma pappa, har jag?

Nu ska vi se, det må va lämpligt att faktiskt också berätta varför jag är svettig. För det kan man ju vara av en rad olika anledningar! T.ex om man bastat, lirat basket, varit ute och sprungit, eller varför inte dansat kring en aktiv vulkan?

Jag har dock bara varit ute och sprungit... Det var inte roligare än så. Faktum är däremot att det är 26+ ute och en luftfuktighet som inte existerar i Sverige. Jag behöver i stort sett bara sticka ut foten i solen så svettas jag. Jag drog till en park här i närheten, som innebär en springtur på 15-20 min för att ta sig dit. Sedan sprintade jag upp för en brant och lång backe sju gånger, för att sedan sticka hem igen, helt omsluten av tankar som "om jag inte tar mig ända hem, om jag svimmar av värmeslag, hoppas att någon hittar mig då innan jag blir sönderbränd där stackars jag kommer ligga i solen och i värsta fall stekas tills jag blir en well done oxfilé..."

Nej nu är det hög tid för dusch, floden under mig har blivit så pass stor att man kan ta bort "dyk ej skylten".


På återhörande mina vänner, jag har lite updates att göra kring ditten och datten senare.

Hörshej!


God natt!

Jag vet nått som inte ni vet!

SIX FLAGS

VILKEN UTOMORDENTLIGT BRA DAG DET VAR IGÅR!

HELA gänget var på nöjesfältet Six Flags och åkte alla möjliga berg- och dalbanor från 10 på morgonen till 6 på kvällen. Så himlans roligt det var! Åkte bland annat en rollercoaster som gick över 100 km/h. För att inte näma det fina sällskapet jag hade!

Väl hemma, heltrött och färdig, tyckte jag att hela datorn svajade när jag satte mig ner för att kolla mailen. Förstå då hur mycket vi åkt, hur snabba och galna dessa åkattraktioner var.

Jag saknar er därhemma, jag kanske är för dålig på att säga det! Men det gör jag, även om jag har det jättebra här!

Kram och hejhej

Åhnej

Då var allergiproblemen här igen...

SM-GULD

SM GULD TILL DRAKARNA!

Jaaaaaaaaaaaaaggggggggg ääääääääääärrrrrrr såååååååååååååååååååå hiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmlllllllllllllaaaaaa ggggggggllllllaaaaaaaaaaaaaadddddddddd!

Jag skrek till mitt bland allt folk då jag fick sms av mamma när jag var inne på Victorias Secret. Så himla gött! Nej, usch vad ofärskämt glad jag är. Nu ska jag fira med te och mörkchoklad!

Har fått prata med en av mina finaste vänner idag också. Ja inte har jag mycket att klaga på för stunden! Lite ont i magen kanske och besvärliga linser.

Men nehej, nu är det Grey's! Var har jag lagt chokladen?


Basketbasketbasket

Tjatja. Här kommer basketuppdatering...

Bullarna förlorade sin första round 2 match i måndags mot Hawks och spelar match 2 ikväll! Heat vann över Boston, James med 35p.

Brorsan uppdaterade mig nyss om Dragons som jag för första gången sedan jag var runt 10 år inte hållt koll på denna säsong. De vann den sjätte finalmatchen igår mot Norrköping Dolphins ("Helenas lag") så det nu står 3-3 i matcher. Efter förlängning igår lyckades vi vinna med 1 poäng. Jag är nästan glad att jag inte är hemma, jag får så ont i kroppen av sånna matcher. Tyck att jag överdriver, men så viktigt är det att dom vinner. Avgörande matchen är imorgon (!!!). Somsagt, tur att jag inte är hemma... Spänningen är ju olidlig!!!

Nej, nu blir det morgonprommis, sen kvällsgym med Myspys.

Morsning!

Ni skulle bara veta

Damen i bastun delade minst sagt med sig av tankar kring livet och sina problem. Jag är förvånad över att jag inte är mer skärrad, men jag antar att det inte är mycket som chockerar mig längre.


Tulpaner

AAaaaaaaahhhhhh.

Jag tror att det är VÅR påriktigt!


RSS 2.0