BRE..GOTT

Jag har alltid varit emot bregott. I vår familj har vi alltid kört på Becel eller Lätta. Men det hände något...

Mamma och pappa fick för sig att äta bregott (som vi alltid haft till matlagning t.ex) på mackor och jag har förundrats över varför man väljer att ha det som "smöret" på mackan. Det är ju inte ens gott?

Men en dag tog nyfikenheten över och jag drog på lite på en hårdbrödmacka.

Sedan dess kan jag inte sluta. Skinka eller ost på spelar ingen roll, men bregott på hårdbröd är mer än kanon! Däremot tror jag att de gamla hederliga Becel gör sig bättre på mjukmackor.



Ja. Det känns verkligen som att jag har bytt livsstil.


Godnatters


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0